Nieuws

Magneetsieraden collectie is uitgebreid!

4 februari 2023

Magneetsieraden colllectie uitgebreid!

Je wilt je geliefde iets bijzonders geven voor Valentijnsdag. Dan is een hart of een ander sieraad uit de mooie collectie magneetsieraden een stijlvol cadeau. En als je niet kunt kiezen, dan is de cadeaubon een leuk geschenk.

Het succes van magneettherapie heeft te maken met het simpele feit dat ons bloed ijzer bevat en zich dus eenvoudig energetisch laat opladen. Vooral in Amerika en Japan is er veel onderzoek gedaan op dit gebied en worden magneettherapie veelvuldig toegepast.

Energetix maakt gebruik van kleine zeer krachtige neodymium magneten. Er is keuze  uit vele moderne design magneetsieraden. De gebruikte materialen zijn: leer, koper, goud, roségoud, edelstaal, zirkonia, swarovski en edelstenen. Je koopt al een armband voor 29,00 euro.

Bij Pedicurepraktijk Miranda Woudstra kun je de collectie magneetsieraden bekijken, magneetzolen of losse magneten aanschaffen, verder kan  ik alles uit de collectie voor je bestellen. Ook ben je voor advies bij mij aan het juiste adres. Kom snel langs, neem contact op of bel 06-13916699.

 

« Terug naar Nieuws & Acties
Plan een afspraak >
Foto: Zuidwestkrant

Pedicurepraktijk Miranda Woudstra

Medisch pedicure
Markt 11a
4641 HL Ossendrecht
Tel. 0164 - 67 46 63