Nieuws

Nieuw in het assortiment: Energetix magneetsieraden

5 maart 2024

Magneetsieraden en water, een eenvoudige manier om je fitter te voelen en pijnklachten te verminderen! In de maand december met gratis waterfles!             Prijzen vanaf € 29,-

Magneetsieraden stimuleren de doorbloeding en de stofwisseling. Hierdoor voelen veel mensen zich energieker en ervaren minder pijn bij vele uiteenlopende klachten.  Bovendien zijn magneetarmbanden mooi en duurzaam.In veel sieraden zit ook koper verwerkt, wat bekend staat om de ontstekingsremmende werking. Draag het magneetarmband en drink voldoende water/ kruidenthee om de afvalstoffen die vrij komen af te kunnen voeren. Afhankelijk van je lichaamsgewicht is dit 1,5 tot 2,5 liter. Heb je moeite met water drinken, start dan met een halve liter water of kruidenthee en kijk of je het op kunt bouwen.

In de praktijk kunt u het boek; “Eindelijk gezond” inzien. Het is geschreven door de Duitse gynaecoloog Dr. Verena Breitenbach. In dit boek heeft zij haar ervaringen met magneetsieraden en -accesoires samengevat en vanuit medisch oogpunt voorzien van commentaar. Juist de combinatie van magneetkracht met medicijnen kunnen de werking versterken.

Bij Pedicurepraktijk Miranda Woudstra kunt u diverse modellen magneetarmbanden, magneetzolen of losse magneten aanschaffen, verder kan  ik alles uit de collectie voor u bestellen. Ook bent u voor advies bij mij aan het juiste adres. Kom snel langs of bel 06-13916699. Bestel uw kerstkado voor 13 december!

 

« Terug naar Nieuws & Acties
Plan een afspraak >
Foto: Zuidwestkrant

Pedicurepraktijk Miranda Woudstra

Medisch pedicure
Markt 11a
4641 HL Ossendrecht
Tel. 0164 - 67 46 63